Open Dagen en Proeflessen Salsa Cursussen/lessen in Zwaag

PROEFLES GEMIST?
OP WOENSDAG 24 JANUARI KUN JE NOG EEN PROEFLES KOMEN VOLGEN!
SALSA BEGINNERS 1 OM 20.15 UUR IN DE PLATAAN

De Salsa is een ontzettend leuke dans om te leren, Salsa is plezierig, sportief en ontspannend. Bij het Salsa dansen gebruik je alle spiergroepen en het beïnvloed het lichaam en de geest positief. Tijdens onze Beginners 1 cursus leer je op een eenvoudige manier alle basics van het Salsa dansen. Wij als team vinden het belangrijk om je de juiste techniek aan te leren zodat iedereen zo goed mogelijk kan leren dansen. Natuurlijk is het net zo belangrijk om te genieten en plezier te hebben tijdens je lessen, dan ben je bij ons aan het juiste adres! Enthousiast geworden? Twijfel niet, maar kom gezellig bij ons langs op woensdag 17 januari en ervaar hoe leuk het Salsa dansen is!
Heb je al eerder de Salsa gedanst, en je wilt weer gaan beginnen? Neem dan even contact met ons op want ook voor instromers hebben wij gratis proeflessen en aanbiedingen. Inschrijven zonder danspartner is mogelijk.

Standaard cursus: 10 lessen van 1 uur
Beginners 1 cursisten: 11 lessen van 1 uur (proefles gratis)

Ben je een instromer dan kun je starten wanneer je maar wilt. Neem hiervoor even telefonisch contact met ons op of stuur een mail naar info@salsainspiration.nl

Standaard tarief cursus: 85,- euro p.p
Jonger dan 21 jaar: 80,- euro p.p.
Studenten: 75,- euro p.p
Beginners 1: 75,- (actie) euro p.p.
Gelijktijdige extra cursus: 50,- euro p.p.