Open Dagen en Proeflessen Salsa Cursussen/lessen in Zwaag

Gratis Proeflessen!
Zondag 8 september 20.15 uur Salsa Beginners 1
De Plataan, Pastoor Nuijenstraat 1 Zwaag
Alle Beginners 1 cursisten krijgen een korting op een cursus van 10 weken en een gratis proefles

De Salsa is een ontzettend leuke dans om te leren, Salsa is plezierig, sportief en ontspannend. Bij het Salsa dansen gebruik je alle spiergroepen en het beïnvloed het lichaam en geest positief. Tijdens onze Beginners 1 cursus leer je op een eenvoudige manier alle basics van het Salsa dansen. Wij als team vinden het belangrijk om je de juiste techniek aan te leren zodat je zo goed mogelijk leert dansen. Wij hebben assistenten in ons team voor wat extra ondersteuning voor onze cursist. Plezier hebben en genieten tijdens je lessen vinden wij ook heel belangrijk. Wij gaan voor minder denken maar gewoon doen! Laat de rest maar aan ons over! Enthousiast geworden? Twijfel niet en kom gezellig bij ons langs op zondag 8 september en ervaar hoe leuk het Salsa dansen is!
Heb je al eerder de Salsa gedanst, en je wilt weer gaan beginnen? Neem dan even contact met ons op want ook voor instromers hebben wij gratis proeflessen en aanbiedingen. Voor onze aanbiedingen voor beginners/instromers zie onze tarieven bij open dagen of lesrooster.
Inschrijven zonder danspartner is mogelijk

Heb je interesse in één van onze cursussen wacht niet te lang met inschrijven. Het online inschrijven is zonder enige verplichting. De inschrijving wordt pas actief na bevestiging van cursist op proefles. Wacht niet te lang om zeker te zijn van plaatsing. Wij werken met juiste dame/heer verhouding.

Standaard cursus: 10 lessen van 1 uur
Beginners 1 cursisten: 11 lessen van 1 uur (proefles gratis)

Ben je een instromer dan kun je starten wanneer je maar wilt. Neem hiervoor even telefonisch contact met ons op of stuur een mail naar info@salsainspiration.nl

Standaard tarief cursus: 90,- euro p.p
Jonger dan 21 jaar: 80,- euro p.p.
Studenten: 80,- euro p.p
Beginners 1: 80,- (actie) euro p.p.
Gelijktijdige extra cursus: 55,- euro p.p.