Open Dagen en Proeflessen Salsa Cursussen/lessen in Zwaag

Open dagen beginnen in September, exacte datums worden zo spoedig mogelijk bekend gemaakt.

Gratis Proefles Salsa Beginners 1
Meld je nu alvast aan!
Zondag 10 september 20.15 uur
De Plataan, Pastoor Nuijenstraat 1 Zwaag

De Salsa is een ontzettend leuke dans om te leren, Salsa is plezierig, sportief en ontspannend. Bij het Salsa dansen gebruik je alle spiergroepen, het beïnvloedt je lichaam en geest positief. Tijdens onze Beginners 1 cursus leer je op een eenvoudige manier alle basics van het Salsa dansen. Wij als team vinden het belangrijk om je de juiste techniek aan te leren zodat je zo goed mogelijk leert dansen. Wij gaan voor plezier, minder denken, gewoon doen en laat de rest maar aan ons over. Wij hebben assistenten in ons team voor wat extra ondersteuning voor onze cursisten. Enthousiast geworden? Twijfel dan niet en kom deze fijne dans ervaren op zondag 11 september.
Voor al onze nieuwe cursisten bieden wij deze cursus aan tegen een kortingstarief van 85,- euro p.p. voor 10 lessen van 1 uur. Onze proefles is gratis. Aanmelden/inschrijven verplicht vanwege het aantal deelnemers. Na de proefles kun je je inschrijving bevestigen of annuleren. Indien mogelijk aanmelden met danspartner. Aanmelden zonder danspartner is ook mogelijk, neem hiervoor even contact met ons op.

Heb je al eerder de Salsa gedanst, en je wilt weer gaan starten op een ander niveau? Neem dan even telefonisch contact met ons op, want ook voor instromers hebben wij gratis proeflessen en aanbiedingen.

Standaard cursus: 10 lessen van 1 uur
Beginners 1 cursisten: 11 lessen van 1 uur (proefles gratis)

Ben je een instromer dan kun je starten wanneer je maar wilt. Neem hiervoor even telefonisch contact met ons op of stuur een mail naar info@salsainspiration.nl

Standaard tarief cursus: 95,- euro p.p
Jonger dan 21 jaar: 90,- euro p.p.
Studenten: 90,- euro p.p
Beginners 1: 85,- (actie) euro p.p.
Gelijktijdige extra cursus: 60,- euro p.p.