Open Dagen en Proeflessen Salsa Cursussen/lessen in Zwaag

DE PROEFLES GEMIST?
ZONDAG 12 SEPTEMBER KUN ALSNOG EEN PROEFLES KOMEN DOEN
De Plataan, Pastoor Nuijenstraat 1 Zwaag

Aanmelden verplicht, schrijf je nu alvast in voor september zonder enige verplichting vol = vol
Wij zijn blij dat wij meer mogen dansen en houden ons uiteraard aan de richtlijnen van de RIVM

De Salsa is een ontzettend leuke dans om te leren, Salsa is plezierig, sportief en ontspannend. Bij het Salsa dansen gebruik je alle spiergroepen, het beïnvloed je lichaam en geest positief. Tijdens onze Beginners 1 cursus leer je op een eenvoudige manier alle basics van het Salsa dansen. Wij als team vinden het belangrijk om je de juiste techniek aan te leren zodat je zo goed mogelijk leert dansen. Wij gaan voor plezier, minder denken, gewoon doen en laat de rest maar aan ons over. Wij hebben assistenten in ons team voor wat extra ondersteuning voor onze cursisten. Enthousiast geworden? Twijfel dan niet en kom deze fijne dans ervaren op zondag 5 september.
Aanmelden/inschrijven verplicht vanwege het aantal deelnemers (zonder enige verplichting). Na de proefles kun je je inschrijving bevestigen of annuleren. Indien mogelijk aanmelden met danspartner. Aanmelden zonder danspartner is ook mogelijk, neem hiervoor even contact met ons op.

Heb je al eerder de Salsa gedanst, en je wilt weer gaan starten op een ander niveau? Neem dan even telefonisch contact met ons op, want ook voor instromers hebben wij gratis proeflessen en aanbiedingen.

Standaard cursus: 10 lessen van 1 uur
Beginners 1 cursisten: 11 lessen van 1 uur (proefles gratis)

Ben je een instromer dan kun je starten wanneer je maar wilt. Neem hiervoor even telefonisch contact met ons op of stuur een mail naar info@salsainspiration.nl

Standaard tarief cursus: 90,- euro p.p
Jonger dan 21 jaar: 80,- euro p.p.
Studenten: 80,- euro p.p
Beginners 1: 80,- (actie) euro p.p.
Gelijktijdige extra cursus: 60,- euro p.p.